Eldőlt, tényleg vége a budapesti olimpáinak, a CÖF nem szervez békemenetet érte

POLITIKA
2017 február 21., 08:56
comments 437

Biztosan nem Stefka Istvánon múlt, aki nemrég, miután lehülyézte azokat, akik aláírták az olimpiaellenes népszavazást, elővette a csodafegyvert:

„Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség Békemenetre. Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól.”

De amire hiába várnak a tömegek, ami a budapesti olimpia utolsó mentsvára volt, amire igény az lenne, az nem lesz.  

A Magyar Időknek nyilatkozott a Békemenet-felelős Csizmadia László. A CÖKA–CÖF elnöke szerint tömegesen kapnak üzeneteket, hogy a békemenet utcára menjen, bizonyítva, hogy a fővárosiaknak csak töredéke ellenzi az olimpiai pályázatot. Azt is mondta, hogy nem külső erők lehetetlenítették el Budapest pályázatát, hanem belső árulás történt. 

„Az erkölcsi megvetés óriási, a felhergelt tömegeket ugyanakkor nem szabad utcára vinni”

– szögezte le.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.