A beszóló férfiak furgonja után eredt a biciklis nő és letépte a visszapillantójukat

külföld
2017 február 22., 11:30
comments 604

London belvárosában zajlott le az a jelenet, amit egy motorosra szerelt GoPro végig rögzített, és ami az elmúlt pár órában elkezdett borzasztó sebességgel terjedni a brit sajtóban.

link Forrás

A motoros akkor érkezik meg, amikor a pirosnál biciklijén várakozó fiatal nő már rácsap egyet egy furgon visszapillantó tükrére, az autóból pedig két férfi beszólogat neki, többek között azt mondják neki, hogy ez nem túl nőies, meg hogy szülei visszakérhetnék az iskolára fordított pénzt, és hogy ne legyen ilyen, inkább adja meg a telefonszámát. 

A forgalom ekkor elindul, a motoros pedig követi tovább a biciklist és a furgont, míg egy kanyar után azt látja, hogy a nő megáll az időközben leparkolt furgon mellett és letépi a visszapillantó tükrét. 

Ekkor még a motoros a furgon mellé hajtott és bekiabált, hogy pontosan ezt érdemeltétek, söpredékek. (Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.