Fontos: ez a kanadai srác mindennap megeszi Jason Segel fényképét

2017 február 22., szerda 22:15
65

A torontói Noah Maloney elhatározta, hogy amíg nem látja, ahogy Jason Segel megeszi az ő fényképét, addig minden nap kinyomtat egy képet Segelről, hogy megegye.De mit lép erre Jason Segel? - Fotó: AFP/Christian Charisius/dpa

Noah Maloney a múlt héten kezdte a Segel-evést, és azóta naponta kiposztol egy videót a Dog Shit nevű csatornájára, arról ahogy a színészt ábrázoló képet eszi.

A videókon látszik, hogy nem egyszerű hóbortról van szó, Noah arca mindig feszült, egyszerre tükröződik róla az elszántság és a kétségbeesés.

Itt magára is tetováltatja Jason Segel nevét:

Minderről a Vice-nak azt mondta, egyszerűen csak idióta videókat akartak csinálni a haverjával, de azt nem gondolták volna, hogy ennyire népszerűek lesznek az interneten, azt hitték, hogy csak a barátaik fognak röhögni rajtuk.

Mikor felvetették neki, hogy talán a papír és a rajta lévő festék nagy mennyiségben nem fog jót tenni az egészségének, Maloney leszögezte, hogy addig fogja enni Segelt, amíg szükséges. Amíg Segel nem eszi meg az ő fényképét. Szerinte ebben a helyzetben az ő egészsége másodlagos, Kanadában úgyis támogatott az egészségügyi ellátás.

Egyébként Maloney nagyon jó színésznek tartja Jason Segel, nagyon szereti a Muppets-et.