Petra Collins magyar gyerekek varázslatos fantáziavilágáról forgatott reklámklipet a Guccinak

Média
2017 február 23., 19:59
comments 46

Megjelent a menstruációs pólóról is ismert, félig magyar kanadai fotós, a kúllistás Petra Collins reklámklipje, amit a Guccinak készített a márka szemüvegeinek 2017. nyári kollekciójáról, és a Vogue szerint kihagyhatatlan:

link Forrás

Collins Magyarországon forgatott klipjében, aminek a főszereplője a két fiatal unokatestvére, magyar szöveg is elhangzik. A sztori szerint a nagymama unalmas házában tévéző gyerekek átkerülnek a nagyi varázsszemüvegével egy fantáziavilágba, ami ugyanúgy magyaros: látható a magyar vidéki táj, és a Gellért-fürdő is szerepel benne. Közben az Eyes Without a Face című Billy Idol-szám feldolgozása szól.

Collins korábban forgatott már kisfilmet Budapestről is:

link Forrás

(via Elle)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.