Óriási, de annál viccesebb hazugság a Ripost címlapján: Hosszú Katinka abbahagyja!

2017 február 24., péntek 9:37
221

Majd kiesett az előbb az apró a kezemből, amikor megláttam a Ripost címlapját, a legtetején a jókora, kontrasztos betűkkel szedett szenzációval:

HOSSZÚ KATINKA ABBAHAGYJA!

az alcímek sem voltak kevésbé sokkolóak, hiszen az derült ki belőlük, hogy az Ország Kedvence a tetves olimpiaellenes mozgalmárok miatt fejezi be:

Megfúrták az olimpiát

Összetörték az álmát

Nem sportol 2024-ig

Jöhet a 3 gyerek

Köszi szépen, Új SZDSZ, a kurva anyád - mondhatná a kormányzat és végrehajtója, Ómolnár Miklós által elképzelt Ideális Hülye Minden Propagandamaszlagot Beszopó Magyar Állampolgár.

Csakhogy annyira hülye emberek kevesen lehetnek, hogy bevegyék a Ripost mókás hazugságát.

Ha ugyanis fellapozza a cikket a 13. oldalon, még a Leghülyébb Magyar Állampolgár is ki fogja nevetni az izzadságszagúan erőlködő Ripostot.

A cikkből ugyanis a következők derülnek ki:

  1. A kormány Budapest olimpiai pályázatának visszavonását javasolja.
  2. Hosszú Katinka sok-sok idővel ezelőtt egyszer azt nyilatkozta általánosságban, hogy minden magyar olimpikon arról álmodik, hogy egy hazai olimpián versenyezhessen.
  3. Hosszú korábban többször is lenyilatkozta, hogy nem tudja, fog-e még versenyezni 2024-ben, hiszen akkor már 35 éves lesz, de egy budapesti olimpia motiválhatná a folytatásra.
  4. Szintén nem most, hanem régebben azt mondta, Tokió után már gyerekeket szeretne szülni (=abbahagyná) 2021-től, bár ha Budapest kapná az olimpiát, 3 évvel később kezdene szülni.
  5. Most megkérdezték Hosszú sajtósát, aki NEM erősített meg semmi olyasmit, hogy Hosszú a budapesti olimpiai pályázat visszavonása miatt bármiről is döntött volna. Akár visszavonulásról, akár gyerekidőzítésről.
  6. Sőt sajtós ráadásul kifejezetten azt nyilatkozta, hogy "a 2020-as tokiói játékokig tudunk nézni, nem tudjuk, mi lesz 2024-ben.

Szóval van egy cikk, amiből az derül ki, hogy szó sincs semmiféle változásról Hosszú Katinka karrierjében, és ennek van egy harsogó címmel feldobott címlapos ajánlója, ami ennek éppen az ellenkezőjét állítja.

Ezt a nevetséges trükközést tényleg nem veszi be senki? Igazából bőven lehet az is, hogy Ómolnár főszerkesztő pontosan tudja, hogy a vásárlók hány százaléka szokta egyáltalán kinyitni a lapját, és ha ez a szám kellőképpen kicsi, akkor propagandaszempontból mégiscsak volt értelme ekkorát kamuzni. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt