Szalay-Berzeviczy Attila, BOM-elnök: "Nem a Momentumot kell most elővenni, hanem a kormányt"

POLITIKA
2017 február 24., 08:36
comments 304

Többen is nehéz helyzetbe kerültek szerda este, amikor olimpiapártiként úgy ültek le az olimpia ellenzőivel vitatkozni, hogy a vita közben jelentette be a kormány a pályázat visszavonását. Az egyik ilyen Fürjes Balázs kormánybiztos volt, aki épp a Corvinuson vitatkozott Fekete-Győr Andrással, amikor megérkezett a hír.

A másik pedig Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom alapítója, aki többek között a momentumos Orosz Annával együtt vett részt egy vitán, amikor megtudták a kormány döntését.

 Szalay-Berzeviczy pedig ekkor teljesen egyértelműen kimondta:

"Most nem a Momentumot kell elővenni, hanem a kormányt. Milyen az a nemzeti ügy, amit 266 ezer aláírás romba dönt?"

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.