Visszavonul Ocskay Gábor, a székesfehérvári jéghoki atyja

Visszavonul Ocskay Gábor, a székesfehérvári jégkorongozók szakosztály-igazgatója, aki negyven éven át játszott meghatározó szerepet a város hokiéletében, jelentette be a klub honlapján a 65 éves sportvezető.

 "Mindenképp eljött a változás ideje, amit az erősen kudarcnak minősíthető EBEL-szezonunk is indokol" - mondta. Fehérvár AV19 SC néven új klub indul, amit egy négytagú menedzsment (Gál Péter Pál, Fekti István, Szélig Viktor, Palkovics Krisztián) vezet majd, már Ocskay nélkül.

"Most töltöttem be a hatvanötöt, úgy érzem, hogy most már jönni kell a fiataloknak. A 40 évem első 17 éve csak edzősködésről szólt. Nagyon szép negyven év volt ez, és remélem, hogy még legalább tíz évet eltölthetek itt nyugdíjasként. Tiszta erőből fogom segíteni az új menedzsmentet abban, amire megkérnek - erre a polgármester és az új klubvezetés is felkért. A feladataim az eddig meglévő szponzorokkal való kapcsolattartás lesz, de az új szervezet, az új klub felépítése már nem az én hatásköröm" - mondta Ocskay. (MTI)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.