220 millióért sincs vevő az akasztói Stadler-stadionra

ingatlan
2017 február 25., 06:52
comments 96

Évek óta próbálnak vevőt találni a Stadler József által épített hatalmas, akasztói stadionra, de senki nem jelentkezik. A stadiont 220 millió forintért hirdetik, é a felszereltsége is elég jó, 94 és 98 között az NB1-ben szereplő akasztói Stadler-FC játszott itt, utána pedig az agárdi Gázszer FC.

A stadiont egy kecskeméti felszámolócég szerezte meg, miután Stadler ellen 98-ban először indítottak eljárást kétmilliárd forint értékű csalás, adócsalás, jogosulatlanul igénybe vett exporttámogatás és fiktív számlák elszámolása miatt. A cég 1999 óta próbálja eladni a stadiont. 2009-ben még 350 millióért hirdették, most már 220 is elég lenne nekik.

Az 5,7 hektáros területen lévő 12 ezres stadionban van parkoló és szálloda is.

Akasztónak egyébként 3500 lakosa van, ez majdnem kétezerrel több, mint például Felcsút lakosainak száma. (via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.