Muhammad Ali fiát nem akarták beengedni az Egyesült Államokba

külföld
2017 február 25., 14:04
comments 116

Az amerikai bokszlegenda fia, a 44 éves Muhammad Ali Jr. anyjával, Muhammad Ali második feleségével, Khalilah Camacho-Alival érkezett meg a Los Angeles-i Fort Lauderdale-Hollywood reptérre még február 7-én. A család Jamaicáról tért ekkor vissza, de Ali Jr. nem jutott be könnyen az országba, a határőrség két órán át hallgatta ki. 

photo_camera AFP

Többek között arra voltak kíváncsiak, hogy hogyan lett ez a neve és hogy muszlim-e. Mindezt a család ügyvédje árulta el, aki most állt a nyilvánosság elé a történtekkel. Elmondta azt is, hogy a család pert fontolgat.

Miután Ali Jr. elismerte, hogy muszlim, még órákon át kérdezgették. Annak ellenére, hogy bűntetlen előéletű, és hogy az Egyesült Államokban született, amerikai útlevele van. Sajtóhírek szerint anyja azért jutott át gyorsan az ellenőrzésen, mert volt egy közös fényképe a bokszolóval, de fiánál nem volt ilyesmi. Ali volt felesége és fia rendszeresen utazik, de soha korábban hasonló nem fordult még elő velük. (FoxNews/AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.