Kokainvásárlás közben értek tetten két rögbisztárt Párizsban

sport
2017 február 26., 06:29
comments 21

Őrizetbe vett a rendőrség két rögbisztárt Párizsban. Az új-zélandi Ali Williamst és az ausztrál James O'Connort kokainvásárlás közben érték tetten szombat hajnali háromkor a Champs Elysees közelében.

A két sztársportolóval együtt két dílert is elfogtak. Williams klubja, a regnáló francia bajnok Racing 92 közleményében jelezten, hogy "amennyiben a nyomozás megerősíti a kokain birtoklásának és beszerzésének tényét, az nem csupán a törvényeket, de klubbunk etikai normáit is sértené".

A 35 éves Williams 77-szeres, a 26 éves O'Connor 44-szeres válogatott. Előbbi 2012-ben, utóbbi 2013-ban játszott utoljára nemzeti színekben. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.