Meghalt Bill Paxton

GYÁSZ
2017 február 26., 16:22
comments 76

Elhunyt Bill Paxton amerikai filmszínész. 61 éves volt, egy műtét utáni komplikációba halt bele, több részletet egyelőre nem hoztak nyilvánosságra.

Első komolyabb szerepét A bolygó neve: Halál című filmben játszotta. Játszott többek között a Titanic, a Twister, az Apollo 13, a Tombstone - Halott város és a Joe, az óriásgorilla című mozikban is.

Bill Paxton
photo_camera Bill Paxton

Csak ketten voltak, akikkel a vásznon egy alien, a Predator és Terminator is végzett, most már Lance Henriksen maradt az egyetlen ilyen színész. Felesége és két gyermeke gyászolja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.