Íme, a telefon, amit állítólag seggbe feldugva lehessen csempészni ide-oda

2017 február 27., hétfő 17:30
178

27 fontért, azaz valamivel kevesebb, mint 10 ezer forintért hirdetik az Amazonon ezt a remek telefont, ami kifejezetten arra való, hogy az emberek a seggükben becsempészhessék például egy börtönbe.

Ennyire kicsi:

Forrás: Amazon

A leírása szerint a mérete mellett a formája is megkönnyíti a felhelyezést, ráadásul annyira kevés benne a fém, mint egy fogtömésben, így a fémdetektorok sem érzékelik.

Ha valaki kedvet kapott a dologhoz, mindenképp olvassa el az Amazonon lévő felhasználói értékeléseket is, abból látszik, hogy ez a modell bizony ki van próbálva, és állta a sarat. (Boingboing)

UPDATE 2017.03.01. 13.27

Ennek a posztnak az eredeti verziójában tévesen állítottuk, hogy ez a telefon eleve arra lett kitalálva, hogy az emberek a seggükbe dugják, mint kiderült, ezt az egészet csak az Amazonon lévő értékelésekben jelezték a vicces kedvű vásárlók. Ennek ellenére persze ez a telefon sokkal alkalmasabb seggben csempészésre, mint mondjuk egy iPhone. A hibáért olvasóink elnézését kérjük.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt