Íme, a telefon, amit állítólag seggbe feldugva lehessen csempészni ide-oda

27 fontért, azaz valamivel kevesebb, mint 10 ezer forintért hirdetik az Amazonon ezt a remek telefont, ami kifejezetten arra való, hogy az emberek a seggükben becsempészhessék például egy börtönbe.

Ennyire kicsi:

Forrás: Amazon

A leírása szerint a mérete mellett a formája is megkönnyíti a felhelyezést, ráadásul annyira kevés benne a fém, mint egy fogtömésben, így a fémdetektorok sem érzékelik.

Ha valaki kedvet kapott a dologhoz, mindenképp olvassa el az Amazonon lévő felhasználói értékeléseket is, abból látszik, hogy ez a modell bizony ki van próbálva, és állta a sarat. (Boingboing)

UPDATE 2017.03.01. 13.27

Ennek a posztnak az eredeti verziójában tévesen állítottuk, hogy ez a telefon eleve arra lett kitalálva, hogy az emberek a seggükbe dugják, mint kiderült, ezt az egészet csak az Amazonon lévő értékelésekben jelezték a vicces kedvű vásárlók. Ennek ellenére persze ez a telefon sokkal alkalmasabb seggben csempészésre, mint mondjuk egy iPhone. A hibáért olvasóink elnézését kérjük.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.