Orbán Ráhel volt főnöke "bicskanyitogató kis senkiházinak" nevezte az Index zenekritikusát

INTERNET
2017 február 27., 15:28
comments 183

Tévedtem!

Az "Itt az igazi Hungarian Rapháború: cica-tömegverekedés tört ki a Facebookon egy indexes Geszti-kritika miatt" című mai cikkemben ugyanis arra tettem utalást, hogy milyen jó volt internetezni a hétvégén, amikor trágárkodásban és személyeskedésben gazdag botrány robbant ki Szabó Zoltán Indexen megjelent kritikája miatt, amit a pénteki Rapülők-koncetről írt. 

Tévedtem, mert nemcsak a hétvégén volt jó hátradőlve-popkornozva figyelni a bulit, hanem ma, hétfőn is baromi jó időtöltés.

Az előbb ugyanis Lakatos Márk - egyébként kifejezetten normális és visszafogott hangvételű - posztja alatt csapott össze Zsidai Roy, Budapest egyik leghíresebb vendéglátósa és Szabó "Az Anti-Berkes Gábor" Zoltán, a botránycikk szerzője. De ezer szónál többet mond egy jó screenshot:

TOUCHÉ!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.