Trump: Senki se tudta, hogy az egészségügy ilyen bonyolult

2017 február 27., hétfő 18:08
222

Donald Trump amerikai elnök hétfőn arról tartott sajtótájékoztatót, hogy mik lesznek a költségvetési prioritások az elnöksége alatt. Beszélt arról is, hogy az Obama által belevezetett, a szegényebbek egészségügyi ellátását könnyebbé tévő egészségbiztosítási rendszert hogyan fogják lecserélni.

Az Obamacare-ként elhíresült rendszer kritikája az egyik központi eleme volt Donald Trump kampányának, de a republikánus elnök a választási győzelme óta nem mondta meg, hogyan is akarná lecserélni, és mivel helyettesítené az Obamacare-t.

Trump most arról beszélt, hogy végre kitaláltak valamit, és majd valami lesz is. Eddig azért nem álltak elő semmivel, mert

„Senki se tudta, hogy az egészségügy ilyen bonyolult téma”.

Persze ez nem igaz, a világon bárki, aki dolgozott az egészségügyben, és egy kicsit is tisztában van, hogy a nyugati demokráciában hogyan finanszírozzák az egészségügyet, azt tudja, hogy a téma mindenek felett nem más, mint

bonyolult.

(Vox)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt