Teli buszos kirándulásokat szervez Felcsútra egy szegedi utazási iroda

2017 március 1., szerda 12:26
315
Orbán Viktor miniszterelnök háza a felcsúti Pancho Aréna mellett - Fotó: Botos Tamás Fotó: Botos Tamás/444

7900 forintos áron szervez utazásokat a felcsúti Pancho Arénába a szegedi Tatradol Travel utazási iroda, és annyira népszerű a program, hogy már a harmadik meghirdetett nap is ki kellett rakni a megtelt táblát. 

A program része az alcsútdoboz arborétum és a miniszterelnök házának megtekintése, de az árban benne van egy felejthetetlen menet a kisvasúton is. A nap fénypontja természetesen a Pancho Aréna bejárása. 

"A vendégek megismerhetik a stadion különleges és exkluzív helységeit: a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató teremtől, az elnöki tárgyaló teremig. Láthatjuk Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK trófeáit és a Real Madridban viselt mezét."   

Hazafelé a busz megáll a budatétényi Szoborparkban is, hogy a nap végére maradjon némi kulturprogram is.  

Rácz Dezső, az iroda vezetője nyilatkozott az akcióra bukkanó Délmagyarnak, és azt mondta, azért nyitottak az ország közepe felé, mert több saját szakállra útnak induló csoportnak voltak rossz tapasztalatai, miután bejelentés nélkül próbálták meg megnézni a falu fő nevezetességeit. És persze azért, mert az utasok maguk érdeklődtek afelől, nem lesz-e szervezett utazás Felcsútra. Eredetileg egy napra hirdettek programot, de akkor volt az érdeklődés, hogy rögtön két újabb menet is megtelt. (Délmagyar)