Teli buszos kirándulásokat szervez Felcsútra egy szegedi utazási iroda

POLITIKA
2017 március 01., 13:26
comments 311
Orbán Viktor miniszterelnök háza a felcsúti Pancho Aréna mellett.
photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök háza a felcsúti Pancho Aréna mellett - Fotó: Botos Tamás

7900 forintos áron szervez utazásokat a felcsúti Pancho Arénába a szegedi Tatradol Travel utazási iroda, és annyira népszerű a program, hogy már a harmadik meghirdetett nap is ki kellett rakni a megtelt táblát. 

A program része az alcsútdoboz arborétum és a miniszterelnök házának megtekintése, de az árban benne van egy felejthetetlen menet a kisvasúton is. A nap fénypontja természetesen a Pancho Aréna bejárása. 

"A vendégek megismerhetik a stadion különleges és exkluzív helységeit: a díszpáholytól az öltözőig, a sajtótájékoztató teremtől, az elnöki tárgyaló teremig. Láthatjuk Puskás Ferenc olimpiai aranyérmét, világbajnoki ezüstérmét, BEK trófeáit és a Real Madridban viselt mezét."   

Hazafelé a busz megáll a budatétényi Szoborparkban is, hogy a nap végére maradjon némi kulturprogram is.  

Rácz Dezső, az iroda vezetője nyilatkozott az akcióra bukkanó Délmagyarnak, és azt mondta, azért nyitottak az ország közepe felé, mert több saját szakállra útnak induló csoportnak voltak rossz tapasztalatai, miután bejelentés nélkül próbálták meg megnézni a falu fő nevezetességeit. És persze azért, mert az utasok maguk érdeklődtek afelől, nem lesz-e szervezett utazás Felcsútra. Eredetileg egy napra hirdettek programot, de akkor volt az érdeklődés, hogy rögtön két újabb menet is megtelt. (Délmagyar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.