Óriási hajrával verte a 99 éves sprinter 92 éves ellenfelét 60 méteren

sport
2017 március 02., 10:18
comments 12
link Forrás

A 92 éves Dixon Hemphill és a 99 éves Orville Rogers csapott össze a 2017-es amerikai szenior fedettpályás atlétikai bajnokság sprint döntőjében. Hemphill tuti győztesnek látszott, de a virgácsait egyre sűrűbben kapkodó Rogers a végén elképesztő hajrával felőrölte. A két atléta kitartásánál csak a testtartásuk csodálatosabb! Illetve az, hogy Rogers úgy belenedült, hogy alig bírt lefékezni a futópálya kanyarjáig.

A dallasi Rogers a matuzsálemfutás nagymenője: 800 métertől felfelé az övé az összes korosztályos fedettpályás világcsúcs, a tavalyi szenior amerikai bajnokságon pedig az összes számát megnyerte, amiben kétségtelen segítség volt, hogy rajta kívül egyetlen induló sem volt a 95-99-es korcsoportban. 60 és 200 méteren ezért az eggyel fiatalabbak ellen futott már akkor is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.