Március 15-én újra kifütyülné Orbánt az Együtt

POLITIKA
2017 március 03., 17:24
comments 168

Az Együtt szert csak úgy lehet visszajelzést adni az újságírók és a konfrontatív kérdések elől bujkáló miniszterelnöknek arról, hogy mit gondol a nép a kormányzásáról, ha a március 15-i megemlékezésen is kifütyülik Orbán Viktort.

Juhász Péter, az Együtt elnöke egy Facebook-videóban hívta a támogatóit a Nemzeti Múzeum elé fütyülni.

link Forrás

Azt mondta, addig fogják minden nyilvános rendezvényen kifütyülni Orbánt, amíg a miniszterelnök nem teremt lehetőséget arra, hogy a magyar emberek személyesen és nyilvánosan tehessenek fel neki kérdéseket, és elmondhassák véleményüket a politikájával kapcsolatban. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.