Dzsudzsák mai gólján jól látszik, milyen komoly bajnokságba igazolt

foci
2017 március 04., 18:49
comments 58
link Forrás
Dzsudzsák Balázs az Egyesült Arab Emirátusok bajnokságában focizik, az al-Vahda csapatának játékosa, a hétvégén a jónevű al-Ittihad Kalba ellen lépett pályára az élvonalban, és gólt szerzett, nagyban hozzájárulva csapata 4-3-as győzelméhez, amit egy hajrában szerzett góllal biztosított be a gárda.

A magyar játékos a 40. percben csavart be egy szabadrúgást olyan helyről, ahonnan európai bajnokság élvonalában nem nagyon illik gólt kapni, de hát szerencséjére Dzsudzsák már nem játszik Európában, és bár állítása szerint szívesen haza is térne akár, egyelőre mégis inkább az olajországban focizik, évi bő 3 millió euróért cserébe. Ez volt a hatodik gólja a szezonban, csapata az ötödik a ligában, alaposan lemaradva a listavezető al-Dzsazíra mögött. 

Mindeközben a Hoffenheimben profiskodó Szalai Ádám két gólt is lőtt a Bundesligában: a negyedik helyen álló kék-fehér csapat nagyon meggyőző teljesítményt nyújt, 5-2-re győzte le a kiesés ellen küzdő Ingolstadtot, és továbbra is jó esélye van, hogy a szezon végén BL-indulást érő helyen végezzen. (
NSO
)
link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.