Egy lengyel kamionos a 42-es főúton előzés közben leszorított egy kocsit, de nem zavartatta magát

bűnügy
2017 március 05., 16:28
comments 52

Egy külföldi férfi február 1-én 13:56 körül a kamionjával a 42-es főúton Mezőpeterd felől Berettyóújfalu felé, a 44. kilométerszelvényében kitett „Előzni tilos!” tábla ellenére megelőzte az előtt haladó kocsit. Csakhogy utána úgy tért vissza a sávjába, hogy a megelőzött autó mellett még nem haladt el teljesen, így nekiütközött. Ezután megállás nélkül elhajtott, meg sem győződve arról, bárki megsérült-e vagy segítségnyújtásra szorul-e.

A rendőrök azonosították a kamion vezetőjét, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták az 52 éves lengyel férfit. Most emelnek vádat ellene. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.