Forever Sound: a börtönből egyből Siófokra ment, ahonnan lopott kerékpárral átment Zamárdiba, és beköltözött egy üres nyaralóba

2017 március 5., vasárnap 20:06
88

A nyomozás adatai alapján T. A. 2016. december 9-én szabadult a börtönbüntetéséből, és még aznap Siófokra utazott. Itt az esti órákban betört egy nyaralóba, ahonnan kerékpárt, bakancsot és hátizsákot lopott el.

Az ellopott biciklivel Zamárdiba hajtott, majd ott is betört egy házba, ahol tartósan berendezkedett. Az ott tartózkodása alatt betört egy szomszédos ingatlanba, ellopott egy olajradiátort, és a továbbiakban azzal fűtött.

A balatonföldvári rendőrök három nappal később arról kaptak bejelentést, hogy feltehetően betörtek egy zamárdi házba. A járőrök a ház egyik ablakát betörve találták, amin keresztül bemásztak az épületbe. Az egyik szobában egy alvó férfit találtak, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrök a 44 éves berettyóújfalui lakost elfogták, és a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Most fognak vádat emelni ellene. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt