Forever Sound: a börtönből egyből Siófokra ment, ahonnan lopott kerékpárral átment Zamárdiba, és beköltözött egy üres nyaralóba

A nyomozás adatai alapján T. A. 2016. december 9-én szabadult a börtönbüntetéséből, és még aznap Siófokra utazott. Itt az esti órákban betört egy nyaralóba, ahonnan kerékpárt, bakancsot és hátizsákot lopott el.

Az ellopott biciklivel Zamárdiba hajtott, majd ott is betört egy házba, ahol tartósan berendezkedett. Az ott tartózkodása alatt betört egy szomszédos ingatlanba, ellopott egy olajradiátort, és a továbbiakban azzal fűtött.

A balatonföldvári rendőrök három nappal később arról kaptak bejelentést, hogy feltehetően betörtek egy zamárdi házba. A járőrök a ház egyik ablakát betörve találták, amin keresztül bemásztak az épületbe. Az egyik szobában egy alvó férfit találtak, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrök a 44 éves berettyóújfalui lakost elfogták, és a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Most fognak vádat emelni ellene. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.