Forever Sound: a börtönből egyből Siófokra ment, ahonnan lopott kerékpárral átment Zamárdiba, és beköltözött egy üres nyaralóba

bűnügy
2017 március 05., 20:06

A nyomozás adatai alapján T. A. 2016. december 9-én szabadult a börtönbüntetéséből, és még aznap Siófokra utazott. Itt az esti órákban betört egy nyaralóba, ahonnan kerékpárt, bakancsot és hátizsákot lopott el.

Az ellopott biciklivel Zamárdiba hajtott, majd ott is betört egy házba, ahol tartósan berendezkedett. Az ott tartózkodása alatt betört egy szomszédos ingatlanba, ellopott egy olajradiátort, és a továbbiakban azzal fűtött.

A balatonföldvári rendőrök három nappal később arról kaptak bejelentést, hogy feltehetően betörtek egy zamárdi házba. A járőrök a ház egyik ablakát betörve találták, amin keresztül bemásztak az épületbe. Az egyik szobában egy alvó férfit találtak, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrök a 44 éves berettyóújfalui lakost elfogták, és a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Most fognak vádat emelni ellene. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.