Tállai András csak egy hónappal később ment vissza abba a faluba, ahonnan eliszkolt az újságírók elől

POLITIKA
2017 március 05., 08:15
comments 199
photo_camera Tállai András nyugodtan pogácsázik Sajóhídvég vezetőivel március 4-én - Fotó: Facebook/Tállai András

Az eredeti terv szerint az államtitkár február 3-án látogatta volna meg a borsodi települést, de a falumúzeum megtekintésével egybekötött pogácsázást sajnos pár perccel a kezdés előtt le kellett mondania, mert a helyi fogadóbizottság jelezte neki, hogy a faluház előtt újságírók várják.

Akkor azt akartuk megkérdezni Tállaitól, miért kap még havi félmillió mellékest a NAV-elnöki fizetése mellé, de hiába vártuk.

Az államtitkár akkor inkább kihagyta a falut, hogy ne kelljen válaszolnia a 444 kérdéseire. Azóta pedig arról is leszokott, hogy előre kiposztolja a Facebook oldalára, hova megy a hétvégén. Így sajnos csak utólag tudunk beszámolni arról a megnyugtató hírről, hogy

ugyan egy hónapos késéssel, de március 4-én Tállai András végre célba ért, és zavartalanul megtekintette Sajóhídvéget.

link Forrás

A mellékes fizetéséről azóta sem beszélt a nyilvánosság előtt, de talán egyszer ennek is eljön az ideje. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.