Vida Máté a vakbélműtétje miatt nem játszik a portugálok ellen

futball
2017 március 05., 21:02
comments 26

Szombaton vakbélgyulladással operálták Vida Mátét, így a Vasas fiatal futballistájára nem számíthat Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a portugálok elleni, március 25-én rendezett világbajnoki selejtezőn. Vida azt mondta:

„Körülbelül 3-4 hét múlva térhetek vissza a csapat edzéseire. Nagyon szomorú vagyok, hiszen végre – több hét térdfájdalmak miatti kihagyás után – a Dorog elleni kupavisszavágón már ismét pályára léphettem. Egyedül az boldogít, hogy magabiztos játékkal nyert a csapat. Bízom abban, hogy 2017-re minden, ami rossz történhetett velem, azt kipipálhatom és mihamarabb újra segítségére lehetek a csapatnak.”

Bernd Storck szövetségi kapitány Vida mellett egy másik fiatal középpályásra, az eltiltott Kleinheisler Lászlóra sem számíthat Lisszabonban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.