Az FBI igazgatója állítólag tisztázná, hogy Obama nem hallgatta le Trumpot

külföld
2017 március 06., 04:19
comments 116

James Comey, az FBI igazgatója arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg Donald Trump állítását, aki elődje, Barack Obama még elnökként elrendelte Trump és kampánycsapata lehallgatását. Erről írt névtelen források alapján egyszerre a Washington Post és a New York Times

link Forrás

Mindkét lap azt írta, hogy Comey igazgató még szombaton - Trump elnök első Twitter-bejegyzéseinek megjelenésekor - fordult az igazságügyi minisztériumhoz a kéréssel, mert szerint az elnök megjegyzése azt a látszatot kelti, hogy az FBI törvényt sértett. Az FBI szóvivője nem kommentáta a két lap információját, és Sarah Isgur Flores, az igazságügyi minisztérium szóvivője sem nyilatkozott. 

Obama volt elnök szóvivője, Kevin Lewis szombaton tagadta a Donald Trump állításait. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.