Az FBI igazgatója állítólag tisztázná, hogy Obama nem hallgatta le Trumpot

külföld
2017 március 06., 04:19
comments 116

James Comey, az FBI igazgatója arra kérte az igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánosan cáfolja meg Donald Trump állítását, aki elődje, Barack Obama még elnökként elrendelte Trump és kampánycsapata lehallgatását. Erről írt névtelen források alapján egyszerre a Washington Post és a New York Times

Mindkét lap azt írta, hogy Comey igazgató még szombaton - Trump elnök első Twitter-bejegyzéseinek megjelenésekor - fordult az igazságügyi minisztériumhoz a kéréssel, mert szerint az elnök megjegyzése azt a látszatot kelti, hogy az FBI törvényt sértett. Az FBI szóvivője nem kommentáta a két lap információját, és Sarah Isgur Flores, az igazságügyi minisztérium szóvivője sem nyilatkozott. 

Obama volt elnök szóvivője, Kevin Lewis szombaton tagadta a Donald Trump állításait. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt