Az Indexhez igazolt a figyelős Brückner Gergely

media
2017 március 06., 10:58
comments 56

Áprilistól az Index gazdasági rovatában dolgozik Brückner Gergely, a korábbi Figyelő sztárszerzője, az egyik legjobb magyar pénzügyi-tényfeltáró újságíró. Ezt ő maga jelentette be a Facebookon. Brückner Schmidt Mária tulajdonszerzése után távozott a Figyelőtől, ahol március 2-án volt az utolsó munkanapja.

Brückner munkahelyváltása reménykedéssel töltheti el a szerző másik projektje, a Megyeszurker rajongóit is, a megye I-II-III-as meccsekről remek beszámolókat író oldal ugyanis 2014. augusztusa óta nem frissült, ami most talán megváltozhat.

Brückner távozásával egyidőben szerződött a Figyelőhöz a Magyar Időkből Pindroch Tamás.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.