Brit punkduóval lep meg a Bánkitó

ZENE
2017 március 06., 17:20

Idén látványosan nemzetköziesedik az egyébként a korrupció témája köré szerveződő Bánkitó Fesztivál. A legnagyobb hétfői bejelentés, hogy a nyáron kilencedszer startoló fesztiválon föllép az igen energikus kenti punkduó, a Slaves.

A 2015-ös Readingon ilyen bulit adtak:

link Forrás

Ehhez képest mindenképp mókás lesz látni, mit kezdenek az apró Fejér Nógrád megyei település tószínpadával. Jön még a német The Picturebooks, szintén duó, és ilyen rockzenét játszik: 

link Forrás

És az izraeli A-WA: három nő jemeni népzenére kever hiphopot:

link Forrás
Melléjük pedig jönnek az itthoni alkotók, elég nagy merítésből, Buster Keaton (UK)-tól kezdve Route 8-en, Imre Kissen, Ricsárdgíren, Uffalo Steezen és RedReden át egészen a Panel Surfersig. Minden további részlet a fesztivál

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.