18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Koncz Gábor: A hír igaz, csak nem potencianövelő (...) lehet, hogy van benne potencianövelő is

Média
2017 március 06., 13:38
comments 129

Koncz Gábor viszont nagyot ment, kalapban, zöld zakóban, fokossal ült be, és arról kellett volna beszélnie, hogy "a megelőzés fontossága miatt reklámoz egy potencianövelőt" Kelemen Annával. Inkább végig, lassan mantrázva szidta az újságírókat.

Ezzel a szöveggel ajánlotta Herczeg kolléga a TV2 Mokkájának hétfő reggeli adását, én pedig nem tudtam ellenállni az összefoglalónak, és megnéztem videón a pár perces blokkot. Az nem kifejezés, hogy megérte.

link Forrás

Az előzmény annyi volt, hogy a Bors, Kelemen Anna egyik Facebook-posztjára alapozva két hete megírta, hogy a 78 éves színész az ismert médiaprostituálttal együtt egy potencianövelő szer kampányarca lesz.

link Forrás

A reggeli műsorban ezzel kezdték a beszélgetést, és Koncz, némi "igénytelen bulvárlap"-ozás után szó szerint a következőket mondta:

A hír igaz, csak nem potencianövelő, hanem olyan energiát sugárzó valami, amiben mindenféle - ennyi van fölírva - amiben mindenféle benne. Most ebben lehet, hogy benne van potencianövelő is. De ha én ezzel tudok segíteni fiatal, problémákkal küszködő kollégáimon, férfiakon, akkor én ezt boldogan megteszem.

Ahhoz képest, hogy később is bulvármédiázott, ez egészen úgy hangzott, mint egy beismerés.

Pachmann Péterék később visszatértek a Kelemen Annával közös fotóhoz, amire Koncz pompásan riposztozott:

Ahány hölgy már belémkapaszkodott, meg lehet hogy ült is az ölemben, és fényképet csináltak. De nem is csak hogy ott ülnek, fogdosnak meg minden, na de ez rendbe is van mert szeretnek. No de egy ilyen övön aluli ütést elviselni (...). Na de erről többet ne is beszéljünk.

Adekvát megjegyzés volt a műsorvezető nőtől, hogy

Hát Koncz Gábor a szupermacsó, maradjunk annyiban.

A szupermacsó nem sokkal később megvallotta, hogy

Én keresztény szellemiségű fiú vagyok.

Hogy ezután az interjú legbizarrabb része következzen:

Az első számú emberek, akik téged a legjobban szeretnek, azok az unokáid.

Igen.

Miért hívnak Viharnagypapának?

Nálam minden van, nálam ott azt csinálnak, amit akarnak, és mondom, hogy szabaduljanak föl, úgy éljék az életet, boldogan. Szépek legyenek, erotikusak, az a feladat, két kicsi lány, ugye idáig érő topban fognak járni, föl lesz vágva a szoknyájuk egész combtőig, nem azért, mert fáznak, mert ez a foglalkozásuk, szépek legyenek, izgalmasak, nemtudom, úgyhogy nagyon szeretem őket.

Gábor, mi pedig azt szeretjük, hogy mindig eljössz.

Ritkán szoktam borzongani Mokka-interjúk után, de most azért egy kicsit borzongok.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.