A Fidesz–KDNP visszahívta az öngyilkos-shamingelő Kakuk Zoltánt

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Salgótarján közgyűlése a Fidesz-KDNP indítványára mától megszüntette Kakuk Zoltán bizottsági tagságát, aki a fekete ruhás nővérként elhíresült Sándor Mária öngyilkossági kísérlete után rendezett öngyilkos-shamingelő ámokfutást.

Kakuk Zoltán, a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságának nem képviselő tagja február közepén írta az első bejegyzést közösségi oldalára, ami után február 19-én Becsó Zsolt, a Fidesz salgótarjáni elnöke és Turcsány László, a közgyűlés Fidesz–KDNP-frakciójának vezetője közös levélben kezdeményezte Kakuk Zoltán visszahívását „vállalhatatlan megnyilvánulása” miatt.

A keddi rendkívüli ülésen a képviselők egyhangúlag szavazták meg a visszahívást. A népjóléti bizottság új tagja Fenyvesi Gábor, az előző, Fidesz–KDNP-s vezetésű önkormányzat alpolgármestere lett.

Korábban a salgótarjáni közgyűlés baloldali frakciója és Pataki Csaba, a Jobbik önkormányzati képviselője is lemondásra szólította fel Kakuk Zoltánt. (MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.