A visszahívott fideszes marad Orbán támogatója, de a helyi Fidesz ellen fog kampányolni, és maximum agyonütik, de az biztos, hogy nem lesz öngyilkos, mert utálja az öngyilkosokat

politika
2017 február 20., 08:53
comments 161

Mint ismert, Kakuk Zoltán, a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságának fideszes tagja azzal lett híres, hogy egy Sándor Máriáról szóló poszt alá azt írta Facebookon, hogy:

  1. „Kár, hogy túlélte”
  2. „KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!!"
  3. "Aki öngyilkosságot követel az én szemembe nem ember!!"

Ezt utána azzal tetézte, hogy úgy kért bocsánatot, hogy nem konkrétan Sándor Máriára, hanem általában az öngyilkosságot elkövetőkre gondolt.

Ezután a Fidesz közölte, hogy kezdeményezi a képviselő visszahívását.

Kakuk most az Indexnek reagálva azt mondta, hogy Orbán Viktor mellett továbbra is kiáll, és országos szinten támogatja a Fideszt, de a helyi Fidesz ellen fog kampányolni.

Majd olyan punkosat húzott, amilyet még Gene Simmons vagy Henry Rollins sem mert, amikor ezzel zárta a reakcióját:

„Most majd még keményebben fogom kritizálni az önkormányzatot, szóval engem nem ijesztenek meg, nem vonnak ki a forgalomból. Én itt születtem, itt élek, maximum agyonütnek. Mert az biztos, hogy nem leszek öngyilkos, mert utálom az öngyilkosokat.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.