Index: Hosszú Katinka behúzta a medencéket Darnyi Tamás úszóiskolája elől

oktatás
2017 március 07., 07:54
comments 314

A többszörös olimpiai és világbajnok magyar úszó tegnap hosszú posztban jelentette be, hogy márciusban „elindul az Iron Aquatics úszásoktatása, a Learn to Swim program, a Duna Aréna tanmedencéjében” (azaz a Dagályban).

Fotó: Botos Tamás
photo_camera Fotó: Botos Tamás

Ez pár órával azután történt, hogy az Index Hosszú Katinka sajtósaitól megkérdezte, az Iron Aquatics hogyan foglalta el az új, 50 milliárdból felhúzott Duna Arénát. A lap választ egyelőre nem kapott.

Pedig a vizes vébé uszodafelújításai miatt szükség lenne a Dagály medencéire, mivel a múlt héten több budai valamint XIII. kerületi iskola is közölte:

óvodások, kisiskolások úszásóráit kell törölni.

Az Index szerint Darnyi Tamás úszóiskolájában 1000 gyerek úszását lehetetlenítették el arra a pár hónapra, ami alatt felújítják a Hajós Alfréd Sportuszodát. A gyerekeket ugyanis át akarták vinni a Dagályba, de ott Hosszúék reggel 6-tól este 10-ig minden időpontot lefoglaltak.

Ráadásul a Darnyi Tamás-iskola Indexnek nyilatkozó munkatársa szerint még délelőtt 11 és 16 óra között sem használhatja más a medencéket, pedig akkor lekapcsolják a lámpát a tök üres medencéknél. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.