Index: Hosszú Katinka behúzta a medencéket Darnyi Tamás úszóiskolája elől

oktatás
2017 március 7., 7:54
comments 318

A többszörös olimpiai és világbajnok magyar úszó tegnap hosszú posztban jelentette be, hogy márciusban „elindul az Iron Aquatics úszásoktatása, a Learn to Swim program, a Duna Aréna tanmedencéjében” (azaz a Dagályban).

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Ez pár órával azután történt, hogy az Index Hosszú Katinka sajtósaitól megkérdezte, az Iron Aquatics hogyan foglalta el az új, 50 milliárdból felhúzott Duna Arénát. A lap választ egyelőre nem kapott.

Pedig a vizes vébé uszodafelújításai miatt szükség lenne a Dagály medencéire, mivel a múlt héten több budai valamint XIII. kerületi iskola is közölte:

óvodások, kisiskolások úszásóráit kell törölni.

Az Index szerint Darnyi Tamás úszóiskolájában 1000 gyerek úszását lehetetlenítették el arra a pár hónapra, ami alatt felújítják a Hajós Alfréd Sportuszodát. A gyerekeket ugyanis át akarták vinni a Dagályba, de ott Hosszúék reggel 6-tól este 10-ig minden időpontot lefoglaltak.

Ráadásul a Darnyi Tamás-iskola Indexnek nyilatkozó munkatársa szerint még délelőtt 11 és 16 óra között sem használhatja más a medencéket, pedig akkor lekapcsolják a lámpát a tök üres medencéknél. (Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt