A magyar foci találkozása a magyar egészségüggyel

Egészségügy
2017 március 08., 09:35
comments 204

Még néhány olyan történet, mint Vida Mátéé, a Vasas háromszoros válogatott középpályásáé, és akkor talán az egészségügyre is jut némi figyelem.

Miután a miniszterelnök naponta forgatja a Nemzeti Sportot, így olvashatta a fiatal játékos sztoriját. 

Vida azt mesélte a lapnak, hogy pénteken délelőtt 11 óra körül görcsös fájdalmat a hasában, szinte kúszott-mászott a fájdalomtól. Fájdalomcsillapítót vett be, valahogy elment a délutáni edzésre, és bár a többiek látták, hogy falfehér, nem akarta kihagyni az edzést, mert másnap a kezdőcsapatban számítottak rá. Vakbélgyulladással is végigcsinálta az edzést (!), aztánm elment ügyeletre, ahonnan a honvédkórházba küldték. 

„Kiderült, vakbélgyulladásom van, de mivel harmincketten voltak előttem, kilenc óra telt el, mire a kezembe kötötték az infúziót... Szombat délelőtt megoperáltak, finoman fogalmazok, ha azt mondom, a műtétet követő nap nem volt túl kellemes”- mondta Vida. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.