Összeomlott Málta egyik leghíresebb látnivalója

természet
2017 március 08., 10:26
comments 190

Málta kedvenc természeti látványossága volt az Azúr Ablak nevű képződmény. A természetes kőhíd a tenger felett nyúlt át a vízben álló kőoszlopig, egészen mostanáig, mert összeomlott

photo_camera Képek: AFP és Joseph Muscat

Málta miniszterelnöke megrendülten jelentette be, hogy a kőhíd eltűnt. 

link Forrás

Légifelvételeken már tavaly repedéseket fedeztek fel az Azúr Ablakon, januárban egy nagyobb tömb le is szakadt róla, de szakértők korábban azt mondták, hogy az erodálás elkerülhetetlen, de nem fenyeget az összeomlása. Mindenesetre a hídra már egy ideje tilos volt felmászni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.