Újfajta bútor-összeszereléssel mentené meg a házasságod az IKEA

életmód
2017 március 08., 07:04
comments 192

Az IKEA bútoraiban mindig az a legrosszabb, amikor össze kell szerelni őket. Különösen rossz, ha egy pár együtt próbálja összeszerelni a cuccokat, ebből aztán nem egyszer komoly párkapcsolati viták sülnek ki. Nem véletlen, hogy a Wall Street Journal szerint az IKEA Liatorp szekrényének még eleve az a beceneve, hogy „A Válóok”.

Ezen szeretne segíteni az áruház azzal, hogy egyszerűbben összeszerelhető bútorokat dob piacra. Ezekhez a bútorokhoz nem kell többféle pici tipli. műanyag gombok és különböző méretű csavarok illesztőmódszer segítségével.

link Forrás

A módszerrel egy 24 perc alatt összeszerelhető bútor összerakása már 3 perc alatt megvan, és ugyanilyen egyszerű szétkapni is. Ráadásul az IKEA szerint az újfajta pöckökkel, sokszor szétszedhetjük és összerakhatjuk a bútorainkat úgy, hogy azok megőrizzék a tartásukat.

Az újfajta bútorokat már tesztelték a svéd gyárakban, és a jövőben egyre több termékre fogják kiterjeszteni a vásárlóbarát és békepárti összeszerelési módszert. (Quartz)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.