A magyar kormánymédia eddig legnagyobb nemzetközi sikere: félmillió megosztásnál a Tumblr-en a Duna TV bakija

INTERNET
2017 március 10., 11:33
comments 99

Nem volt hiábavaló a magyar közmédia átalakítása. A leginkább közpénzből finanszírozott egyoldalú kormánypárti propagadagépként ismert konglomerátum végre szórakoztatóműsor-gyártóként is sikeres. Ráadásul nemzetközi szinten. 

A Tumblr nevű közösségi mikroblog-oldalon az 538 ezer lájkot és reblogot is túllépte egy animgif, ami a fideszes Duna TV legjobb másodperceit idézi fel, amikor valami technikai hiba folytán egy Korda György-koncertfelvétel közben kapcsolták a kívánságműsor stúdiójának képét, ahol egy így képbe került technikus mesteri mozdulattal próbált láthatatlanná válni. 

És ez a több, mint félmilliószor megosztott vagy lájkolt példány csak egy animgif a rengetegből, ami az eredeti műsorrészletet bemutató videó alapján készült. Maga a Youtube-klip már megközelítette a 2 millió lejátszást, így nagy kockázat nélkül mondhatjuk azt, hogy a Duna Tv legviccesebb és legpolitikamentesebb attrakciója milliós nagyságrendű közönséget ért el

Íme a Legendás Eset egy kicsit más szögből:

link Forrás

Update: Cikkünk publikálása után mutatta meg Kobza Miklós, az MTVA sajtósa, hogy az utóbbi időben is született kétmilliót közelítő nézettségű, ráadásul szándéka szerint is szórakoztató közmédiás videó. Ez Pápai Joci döntős dala a Dal című másorból, íme:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.