Életed napja, végre interjúzik veled a BBC, erre berongyolnak a szobádba a bömbölő gyerekek, mit csinálsz?

Hasít a neten egy BBC-adásból kivágott részlet, amin Robert E. Kelly, dél-koreai ügyekben jártas politikai elemző egy dél-koreai ügyekben jártas politikai elemzőtől elvárt komolysággal magyarázza Pak Gun Hje elnök botrányának részleteit, amikor teátrális táncmozdulatokkal berongyol a szobába az egyik gyerek és látványos randalírozásba kezd. 

A riporter kedvesen figyelmezteti Kellyt a háta mögött leselkedő veszélyre, aki ösztönösen, bal kézzel hátranyúlva próbálja eltüntetni a gyereket, de hát esélye sincs, ráadásul azonnal jön az utánpótlás: a kisebbik gyerek pedig már egyenesen járókával együtt totyog be a képbe. 

Végül egy nő (feleség? házinéni?) farol be a szobába és ráncigálja ki a gyerekeket a szobából, a nagyobbik kis híján magával ránt egy polcrendszert. Hiába az igyekezet, Kellynek örökkévalóság ez a néhány másodperc is, és hát valójában a citromba harapott Kelly a legmókásabb szereplő a mezőnyben, aki utolsó utáni pillanatig próbálja tartani komolyságát, pedig már réges rég mindegy az egész. (Mashable)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.