Visszavonul a válogatottságtól Varga Dániel

sport
2017 március 10., 12:51
comments 38

278 mérkőzés után bejelentette visszavonulását a magyar válogatottól Varga Dániel, a Ferencváros vízilabdázója. Varga 2008-ban olimpiai bajnok volt Pekingben, 2013-ban világbajnokságot ünnepelhetett Barcelonában. A riói olimpia óta nem szerepelt a válogatottban. 

Varga Dániel és Angelisz Vlahopulosz Rióban, a magyar-görög csoportmeccsen. Foto: MTI / Illyés Tibor
photo_camera Varga Dániel és Angelisz Vlahopulosz Rióban, a magyar-görög csoportmeccsen. Foto: MTI / Illyés Tibor

Varga Dániel az Újpestben kezdte pályafutását, később játszott a Vasasban, Horvátországban, most a Ferencváros játékosa. Közleményben számolt be döntéséről: 

Fontosnak tartom, hogy a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseimre végleges megoldást találjak. Ehhez több hónapos egyéni munkára van szükségem, amire a klubszezon nem alkalmas.

Szeretném a jövőben bővebben kifejteni mindazt, amit éreztem, amikor ezt a döntést meghoztam. Szeretnék majd köszönetet mondani a számomra fontos embereknek, (sokan vannak) és feleleveníteni a legfontosabb pillanatokat. Rengeteg mondanivalóm van a vízilabdával és magammal kapcsolatban.

A szezon végéig a Fradival kapcsolatos feladataimra koncentrálok, és próbálom az állapotomhoz képest a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy már idén is szép eredményeket érjünk el. Ezért a klubszezont követően fogok legközelebb nyilatkozni “válogatott témában". Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben!

Köszönöm és hajrá Magyarok!
Varga Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.