Visszavonul a válogatottságtól Varga Dániel

2017 március 10., péntek 12:51
42

278 mérkőzés után bejelentette visszavonulását a magyar válogatottól Varga Dániel, a Ferencváros vízilabdázója. Varga 2008-ban olimpiai bajnok volt Pekingben, 2013-ban világbajnokságot ünnepelhetett Barcelonában. A riói olimpia óta nem szerepelt a válogatottban. 

Varga Dániel és Angelisz Vlahopulosz Rióban, a magyar-görög csoportmeccsen. Foto: MTI / Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor

Varga Dániel az Újpestben kezdte pályafutását, később játszott a Vasasban, Horvátországban, most a Ferencváros játékosa. Közleményben számolt be döntéséről: 

Fontosnak tartom, hogy a hosszú évek igénybevételéből adódó sérüléseimre végleges megoldást találjak. Ehhez több hónapos egyéni munkára van szükségem, amire a klubszezon nem alkalmas.

Szeretném a jövőben bővebben kifejteni mindazt, amit éreztem, amikor ezt a döntést meghoztam. Szeretnék majd köszönetet mondani a számomra fontos embereknek, (sokan vannak) és feleleveníteni a legfontosabb pillanatokat. Rengeteg mondanivalóm van a vízilabdával és magammal kapcsolatban.

A szezon végéig a Fradival kapcsolatos feladataimra koncentrálok, és próbálom az állapotomhoz képest a legjobbat nyújtani annak érdekében, hogy már idén is szép eredményeket érjünk el. Ezért a klubszezont követően fogok legközelebb nyilatkozni “válogatott témában". Kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben!

Köszönöm és hajrá Magyarok!
Varga Dániel

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt