Fidesz: Majtényi László valójában Soros György jelöltje, Soros György érdekei, Soros György pénze áll mögötte

POLITIKA
2017 március 12., 14:29
comments 155

A Fidesz kommunikációs igazgatója nem kímélte magát és vasárnapra is összehívott egy sajtótájékoztatót, hogy az ellenzék esélytelen jelöltjét ekézze egy nappal az államfő-választás előtt. Hidvégi Balázs szerint Majtényi László

"az eddig elérhető információk alapján az tudható, hogy Majtényi László valójában Soros György jelöltje, Soros György érdekei, Soros György pénze áll mögötte."

És aki "a dollármilliárdos tőzsdespekuláns" hatalmi és gazdasági érdekeit szolgálja, az Hídvégi szerint nem szolgálhatja a magyar érdekeket, mert a kettő kizárja egymást.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az Országgyűlés hétfőn választja meg Magyarország következő köztársasági elnökét öt évre. A Fidesz-KDNP Áder János jelenlegi államfőt jelölte, míg az ellenzék a Jobbik kivételével Majtényi László volt ombudsmant, az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnökét támogatja.

A 9.30-kor kezdődő folyamatot a jelöltek 15-15 perces felszólalása kezdi, majd képviselők ezt követően titkos szavazáson adhatják le szavazatukat. Az első forduló akkor eredményes, ha az egyik jelölt kétharmados támogatást szerez. Eredménytelenség esetén második szavazást tartanak, amelynek végén az a jelölt válik államfővé, aki a legtöbb szavazatot kapta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.