Liu Shaoang megszerezte az első magyar érmet a gyorskorcsolya-vébén

sport
2017 március 12., 14:35
comments 24

Második lett az az 1000 méter vasárnapi döntőjében Liu Shaoang a rotterdami rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságon, ezzel megszerezte Magyarország első érmét a versenyen.

A 19. születésnapját hétfőn ünneplő magyar sportoló a szám világkupa-győzteseként az 500-on és 1500-on is bronzérmes dél-koreai Szeo Ji Ra mögött szerezte meg az ezüstérmet. A táv többi magyar indulója közül Liu Shaolin Sándor a B döntőt megnyerve hatodik lett, míg a szintén kisdöntős Jászapáti Petra hetedikként zárt, Knoch Viktor pedig 20. lett, mivel a negyeddöntőben kizárták. (MTI)


 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.