Hujber Ferencet valaki véletlenül beejtette egy LSD-tartályba, közvetlenül ezután pedig a TV2 Mokka című reggeli műsorának vendége volt

A Mokka műsorvezetői ma reggel arról akartak beszélgetni Hujber Ferenccel, hogy tényleg el akarja-e hagyni Magyarországot. A színész, aki már élt külföldön, láthatóan nem nagyon örül a kérdésnek, a műsor első másfél percében méltatlankodik is, hogy nem ezért hívták be.

Hogy ezután mi történt, arra többféle magyarázat is lehet.

  • A - Hirtelen beüt a tudatmódosító szer, amiben hónapok óta pácolják a színészt.
  • B - Megharagszik a műsorvezetőkre, és elkezdi szívatni őket.

Hujber így kezdi:

„Azt állítom, hogy Jézus Krisztus színész volt. De nem ő halt meg, hanem egy tízéves kisfiú.”

Miután elhangzik ez a mondta, egy pillanatra bevágják a műsorvezetők arcát.

Mármint, hogy a kereszten?

- kérdezi Hujbertől remegő hangon Pachmann Péter. Közben valószínűleg azon gondolkozik, hogy egy agyvérzésnek ilyen jellegű tünetei vannak-e.

A kereszt, ami azzá vált. Csak senki nem jött rá.

- folytatja a logikus gondolatmenetet Hujber.

[a kereszten látható alak] egy 33 éves színészt, kora Stohl Andrását ábrázolja, aki egy nagyon nagyon híres színész volt, és egy nagyon híres előadásban ő játszotta Jézust.

Újra a műsorvezetőkön a kamera.

De hogy jöttél erre rá?

- érdeklődik kicsit ingerülten Pachmann.

Hujbernek természetesen kész a válasza.

„Végig figyeltem az életem nulla éves korom óta figyelek mindent és mindenkit. (...) Amiről eddig a világ beszélt, az tévedés, Jézust nem feszítették meg a kereszten, baleset volt, véletlen volt. Egy tíz éves kisfiú halt meg, erről beszél az egész világ.”

Mondanám, hogy innentől leül a beszélgetés, de nem. Ezután derül ki, hogy Hujbert most ugyan sokan le fogják hülyézni azért, amit mond, de nem sokára erről a Jézusos összefüggésről fog szólni az egész világ.

Mielőtt belevágnak ebben a csodálatos nyolc és fél percbe, még egy fontos adalék Jézus koráról:

Jó szórakozást!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.