Vége van Majtényi László politikai pályájának

politika
2017 március 13., 16:55
comments 111
Majtényi László, az Eötvös Károly Intézet elnöke, alkotmányjogász, az ellenzéki pártok (LMP, MSZP, Együtt, Párbeszéd) államfőjelöltje (jobbra) gratulál Áder János újraválasztott köztársasági elnöknek (középen, háttal) az Országgyűlés plenáris ülésén. Áder János, a Fidesz-KDNP jelöltje 131 szavazatot kapott a titkos szavazás második fordulójában. A baloldali ellenzék által támogatott Majtényi Lászlóra 39-en szavaztak (Fotó: Máthé Zoltán / MTI)
photo_camera Majtényi László, az Eötvös Károly Intézet elnöke, alkotmányjogász, az ellenzéki pártok (LMP, MSZP, Együtt, Párbeszéd) államfőjelöltje (jobbra) gratulál Áder János újraválasztott köztársasági elnöknek (középen, háttal) az Országgyűlés plenáris ülésén. Áder János, a Fidesz-KDNP jelöltje 131 szavazatot kapott a titkos szavazás második fordulójában. A baloldali ellenzék által támogatott Majtényi Lászlóra 39-en szavaztak (Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

„A politikai pályámnak ezzel vége” – mondta az ATV-nek arra utalva, hogy nem őt választották államfővé. Az Eötvös Károly Intézet elnöke ezután nem fog indulni sem főpolgármester-jelöltként, sem kormányfő-jelöltként, hanem visszatér az eredeti hivatásához.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.