Az élő bejelentkezős Skype-katasztrófa óta először szólalt meg BBC apu

Robert Kelly Korea-szakértő megtörte a csendet, és nyilatkozott egy újságnak a nagyon vicces – bár a savanyújánosok szerint "aggasztó" – BBC-s élő bejelentkezése óta, amikor is két gyereke is rátámadt komolykodó szakértése közben. Kelly a Wall Street Journalnek beszélt éleményeiről.

Bár Kelly a BBC-n nagyon feszültnek tűnt, utólag elismeri, hogy "iszonyatosan aranyosak" voltak a gyerekei.

Az is kiderül a videóból, hogy a dél-koreai Budanban élő Kelly felesége, Kim Jung-A a bejelentkezés idején a nappaliban vette épp a telefonján videóra férjét. Ekkor látta, hogy a gyerekek beszöknek a dolgozószobába. Először négyéves lányuk, Marion ment be, akinek különösen jó kedve volt, mivel egy nappal korábban tartották a születésnapi zsúrját.

Amióta Kelly rendszeresen szerepel tévében, ez volt az első alkalom, hogy bármivel is hibáztak volna. Kim Jung-A szerint egyébként férje a felelős a tragédiáért, mivel nem zárta be az ajtót.

Kellyt kissé megviselte, hogy hirtelen világsztár lett (a videót közel százmillióan nézték meg eddig), kikapcsolta a Twitter-értesítéseket és nem megy a Redditre sem, de azt mondta, ő főleg pozitív visszajelzéseket kapott. (Wall Street Journal)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.