Orbánt nem csak szélsőjobboldali politikusnak, de még milliárdos befektetőnek is nevezi a Reuters

POLITIKA
2017 március 14., 20:52

„Orbán Viktor, a milliárdos befektetőből lett konzervatív Fidesz-vezető”...

– kezdődik a Reuters képaláírása Orbán Viktor fotója alatt, a legjelentősebb európai szélsőjobboldali politikusokat listázó galériában. A listán Geert Wilders, Marine Le Pen, Nigel Farage, illetve svéd, osztrák, német, olasz, belga és görög szélsőjobbosok, továbbá Vona Gábor társaságában feszít miniszterelnökünk.

Bár Orbánnak a vagyonbevallása szerint csak hétszázezer forintja van, gyakorlatilag éhezik, mégis köztudott róla Magyarországon, hogy, ahogyan a Reuters is írja, már rég milliárdos. Igaz, vagyonát nem azelőtt gyűjtötte, hogy a Fidesz vezetője lett volna.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.