Dupla kordon mögött készül Orbán kifütyülésére az Együtt

POLITIKA
2017 március 15., 09:29
comments 76

Az Astoriánál gyülekeznek az Együtt párt szimpatizánsai, akik arra készülnek, hogy kifütyülik majd a Nemzeti Múzeum lépcsőjén szónokló miniszterelnököt, Orbán Viktort.

A rendőrség nem akarta engedélyezni a megmozdulásukat, ám kedden a bíróság hatályon kívül helyezte a rendőrség tiltását, így a Juhász Péter pártelnök szervezte rendezvény teljesen legális. 

Sípot osztanak.
photo_camera Sípot osztanak.

Az Együtt tiltakozóit dupla kordon választja el az Orbán Viktor meghallgatására érkezőktől. Október 23-án a két csoport a Kossuth téren összekeveredett, és ebből inzultusok lettek, több síppal fütyülőt megütöttek, leköptek.

Juhász Péter azt mondta most a helyszínen, hogy addig fütyülik ki Orbán Viktort a nyilvános szereplésein, amíg a miniszterelnök nem hajlandó kritikus újságíróval leülni, vagy nem tart egy nyilvános közmeghallgatást, ahol valós emberek kaphatnak választ valós problémákra.

Sípok és kokárdák. Fotó: Botos Tamás
photo_camera Sípok és kokárdák. Fotó: Botos Tamás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.