Szlovénia a kétsebességes Európa gyorsabbik feléhez csatlakozna

külföld
2017 március 16., 04:59
comments 153

Mi több, külügyminiszterük, Karl Erjavec szerint eleve oda tartoznak. Mint mondta, Szlovénia már most is a leggyorsabban haladó tagországok között van a schengeni övezet és az eurózóna tagjaként. Mindez azért merült fel témaként a szlovén parlament külügyi bizottságában, mert az EU-ban újra előkerült a szorosabban együttműködő mag és a Magyarországhoz hasonló periferiális, az uniós szabályokat nem feltétlenül szentírásként kezelő államok kettéválasztása. Szlovénia Erjavec szerint mindent megtesz, hogy még véletlenül se sorolják az utóbbi csoportba. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.