Perel a moszkvai állatkert, amiért meztelen nővel filmezték a mosómedvéjüket

A moszkvai állatkert azzal gyanúsítja az Art-Msk filmstúdiót, hogy erotikus filmben szerepeltették a tőlük kibérelt mosómedvét. Viktor Kiryukhin , az állatkert szóvivője a BBC-nek azt mondta, hogy a

 forgatás után traumatizált állapotban kapták vissza Thomast.

Arra panaszkodnak, hogy a forgatás óta az állat furán viselkedik a női gondozókkal, két-három hónapjukba telt, amíg újra megtanították viselkedni.  

A filmesek még tavaly állapodtak meg az állatkerttel, hogy kölcsönkérnek egy mosómedvét egy reklámforgatáshoz. Amikor aztán az állatkert vezetői meglátták a forgatásról készült képeket, amin Thomas egy meztelen nővel szerepelt, azonnal követelni kezdték, hogy távolítsanak el minden felvételt az internetről. Mivel erre nem voltak hajlandóak, októberben perrel követelték, hogy a filmstúdió fizessen a mosómedvének okozott károkért. 

A filmstúdió nevetségesnek tartja az állatkert vádjait, a filmesek szerint inkább Thomas volt az, aki ellopta a modell melltartóját. Az Art-Msk egy reklámot akart fogatni az állattal, amihez egy betanított mosómedvét kértek, de szerintük Thomas még tapasztalatlan volt, és össze-vissza szaladgált a forgatás alatt.

Valery Bogatov, a filmstúdió szóvivője szerint a reklám egyébként sem volt erotikus, mert a tervek szerint az állami tévében is ment volna. Pedig ott minden ilyen tartalmat szigorúan tiltanak.

Az állatkert szerint erkölcstelen, hogy keverik a természetet és az erotikát, a mottójuk eleve az, hogy a kisállat nem játék. Az állatvédők beálltak az állatkert érvelés mögé, és múlt vasárnap még szimpátiatüntetést is tartottak Thomas mellett. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.