Perel a moszkvai állatkert, amiért meztelen nővel filmezték a mosómedvéjüket

ÁLLAT
2017 március 17., 06:00

A moszkvai állatkert azzal gyanúsítja az Art-Msk filmstúdiót, hogy erotikus filmben szerepeltették a tőlük kibérelt mosómedvét. Viktor Kiryukhin , az állatkert szóvivője a BBC-nek azt mondta, hogy a

 forgatás után traumatizált állapotban kapták vissza Thomast.

Arra panaszkodnak, hogy a forgatás óta az állat furán viselkedik a női gondozókkal, két-három hónapjukba telt, amíg újra megtanították viselkedni.  

link Forrás

A filmesek még tavaly állapodtak meg az állatkerttel, hogy kölcsönkérnek egy mosómedvét egy reklámforgatáshoz. Amikor aztán az állatkert vezetői meglátták a forgatásról készült képeket, amin Thomas egy meztelen nővel szerepelt, azonnal követelni kezdték, hogy távolítsanak el minden felvételt az internetről. Mivel erre nem voltak hajlandóak, októberben perrel követelték, hogy a filmstúdió fizessen a mosómedvének okozott károkért. 

A filmstúdió nevetségesnek tartja az állatkert vádjait, a filmesek szerint inkább Thomas volt az, aki ellopta a modell melltartóját. Az Art-Msk egy reklámot akart fogatni az állattal, amihez egy betanított mosómedvét kértek, de szerintük Thomas még tapasztalatlan volt, és össze-vissza szaladgált a forgatás alatt.

Valery Bogatov, a filmstúdió szóvivője szerint a reklám egyébként sem volt erotikus, mert a tervek szerint az állami tévében is ment volna. Pedig ott minden ilyen tartalmat szigorúan tiltanak.

Az állatkert szerint erkölcstelen, hogy keverik a természetet és az erotikát, a mottójuk eleve az, hogy a kisállat nem játék. Az állatvédők beálltak az állatkert érvelés mögé, és múlt vasárnap még szimpátiatüntetést is tartottak Thomas mellett. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.