Szent Patrik napi felvonulás miatt a fél belvárost lezárják vasárnap

közlekedés
2017 március 17., 13:29
comments 92

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint masszív forgalomkorlátozásokra kell számítani vasárnap, amikor Szent Patrik napi felvonulás lesz Budapest belvárosában. 

Szent Patrik napja egyébként ma, azaz pénteken van, de az éves vonulás, amit az  Ír-Magyar Üzleti Kör Egyesület hetedik alkalommal szervez meg, vasárnap délután indul a Szabadság térről. A korlátozások az V., VI. és a VII. kerületet érintik. 

Vasárnap időszakosan és szakaszosan lezárásra kerül 13 órától 17 óráig a Szabadság tér – Bank utca – Hercegprímás utca – Szent István tér – Bajcsy-Zsilinszky út – Andrássy út – Nagymező utca – Dob utca – Akácfa utca útvonal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.