Zenélni fog a 67-es számú főút egy szakasza Kaposvár felé

közlekedés
2017 március 17., 16:07

Az MTI-hez juttatta el közleményét a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., amiben nem mást jelentettek be, mint azt, hogy

zenélő szakaszt építenek be a 2-szer 2 sávosra bővülő 67-es számú főút Kaposvár felé vezető részén.

link Forrás

A 60 milliárd forintból megújuló főút egy szakaszába vágnak majd dallamot gyémántvágó segítségével. Az autók gördülési zajának hangmagassága a barázdák mélységétől és egymáshoz viszonyított távolságától függően változik. A közlemény szerint 

"amikor az autós ráhajt a Kaposvár felé vezető úton a keréknyomnyi vagy teljes sávon elterülő bitumen kottára, a Republic együttes A 67-es úton című dalát fogja hallani."

A tervek szerint 2019-ben. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.