link Forrás

253,5 méter: Stefan Kraft megdöntötte a síugrás világrekordját

sport
2017 március 18., 18:02
comments 83

A 23 éves osztrák Stefan Kraft történelmet írt szombaton a norvégiai Vikersundban a világkupán, ahol 253,5 métert ugorva, két méterrel megdöntötte a norvég Anders Fannemel két éve ugyanitt felállított világrekordját. 

Kraft közel 100 km/órás sebességgel repül, 9 másodpercet tölt a levegőben, és nem csak hogy nem ér le a keze és a feneke sem, sikerül lábon is maradnia landolás után, így érvényes a mutatvány. 

A kétszeres világkupa győztes osztrák eddigi legnagyobb ugrása 246,5 méter volt, 9 méterrel ugrott nagyobbat ennél szombaton.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.