Így parkol egy vérbeli fideszes polgármester

ÉLET
2017 március 18., 18:42

Péternek vagyunk hálásak, ő osztotta meg velünk a képet, amin Babák Mihály polgármester hivatali autóval elment bevásárolni a szarvasi Lidlbe, és helyére tette a gépet. Centiken múlt a bravúr, majdnem sikerült egy beállással három parkolóhelyet elfoglalni, de így is maximális pontot ér a mutatvány. 

Szarvas város honlapja szerint az NJH 443 rendszámú diesel Passat az önkormányzat tulajdona, amit a polgármester használ munkavégzéshez. 

Babák egyébként 1998 óta polgármester, 2014-ig országgyűlési képviselő is volt, aztán amikor a kormány összeférhetetlennek nyilvánította a parlamenti képviselők munkáját a városvezetéssel, inkább visszavonult a városházára. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.