Így parkol egy vérbeli fideszes polgármester

ÉLET
2017 március 18., 18:42
comments 395

Péternek vagyunk hálásak, ő osztotta meg velünk a képet, amin Babák Mihály polgármester hivatali autóval elment bevásárolni a szarvasi Lidlbe, és helyére tette a gépet. Centiken múlt a bravúr, majdnem sikerült egy beállással három parkolóhelyet elfoglalni, de így is maximális pontot ér a mutatvány. 

Szarvas város honlapja szerint az NJH 443 rendszámú diesel Passat az önkormányzat tulajdona, amit a polgármester használ munkavégzéshez. 

Babák egyébként 1998 óta polgármester, 2014-ig országgyűlési képviselő is volt, aztán amikor a kormány összeférhetetlennek nyilvánította a parlamenti képviselők munkáját a városvezetéssel, inkább visszavonult a városházára. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt