Négy újonccal utazik Portugáliába a magyar válogatott

foci
2017 március 18., 19:08
comments 37
Lyon, 2016. június 22...A portugál Nani (j) gólt lõ, mellette Guzmics Richárd a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkõzésen, Lyonban 2016. június 22-én...MTI Fotó: Illyés Tibor
photo_camera Lyon, 2016. június 22...A portugál Nani (j) gólt lõ, mellette Guzmics Richárd a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkõzésen, Lyonban 2016. június 22-én...MTI Fotó: Illyés Tibor

Keretet hirdetett Bernd Storck szövetségi kapitány a jövő heti világbajnoki selejtező előtt, amit az Európa-bajnok Portugália ellen játszik a magyar válogatott szombaton Lisszabonban.  

Bekerült a szűkített, azaz 23 fős keretbe a kispesti Eppel Márton, a debreceni Holman Dávid és a videotonos, nemrég honosított Vinícius Paulo is, akik eddig még nem léptek pályára a válogatottban. A negyedik újonc az olasz Novara játékosa, Adorján Krisztián, aki a betegség miatt kikerülő Németh Krisztián helyét foglalja el a keretben.

Kapusok: 

Dibusz Dénes (Ferencváros)
Gulácsi Péter (RB Leipzig)
Megyeri Balázs (Greuther Fürth)

Védők: 

Bese Barnabás (Le Havre)
Fiola Attila (Videoton FC)
Hangya Szilveszter (Vasas FC)
Kádár Tamás (Dinamo Kijev)
Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva)
Lang Ádám (Dijon)
Pintér Ádám (Greuther Fürth)
Vinícius Paulo (Videoton FC)

Középpályások: 

Gera Zoltán (Ferencváros)
Holman Dávid (DVSC)
Kalmár Zsolt (Bröndby IF)
Lovrencsics Gergő (Ferencváros)
Nagy Ádám (Bologna)

Támadók:

Adorján Krisztián (Novara Calcio)
Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)
Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin)
Eppel Márton (Budapest Honvéd)
Priskin Tamás (Slovan Bratislava)
Sallai Roland (Palermo)
Szalai Ádám (Hoffenheim)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.