Blikk: A mercedeses férfi 4 üveg bornyi alkohollal a szervezetében, fékezés nélkül szállt bele Janza Richárdék kocsijába

baleset
2017 március 20., 06:40
comments 225

Azt írja a Blikk, hogy egy fiatal milliomos (O. Á.) szállt bele szombat hajnalban a III. kerületi Szentendrei úton a Mercedes CLK-jával Janza Richárdék kocsijába, méghozzá a megengedettnél lényegesen nagyobb sebességgel, fékezés nélkül.

A balesetben két huszonéves férfi, a 21 éves ifjúsági világbajnok kajakos Janza Richárd és a vétlen autó sofőrje, D. Bálint olyan súlyosan megsérült, hogy a tűzoltók a roncsok közül már csak a holttestüket tudták kiszedni.

Összetört autó a III. kerületben, a Szentendrei úton, miután összeütközött egy másik autóval 2017. március 18-án.
photo_camera Összetört autó a III. kerületben, a Szentendrei úton, miután összeütközött egy másik autóval március 18-án (Fotó: Mihádák Zoltán / MTI)

A Blikk szemtanúkra hivatkozva azt írja, a Mercedes egy másik autóval versenyzett, amikor nagy sebességgel hátulról belecsapódott a piros lámpánál várakozó BMW-be. A lap szerint méterekkel arrébb, három lámpaoszlopot is kidöntve álltak meg.

O. Á.-t – aki nem tett vallomást – a rendőrség a baleset okozása miatt őrizetbe vette, bár súlyos gerinc- és bordasérülést szenvedett, így most is kórházban ápolják. Egy barátja szerint 4 üveg bornyi alkohol volt benne. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.